Fem servir cookies d'anàlisi i/o de publicitat. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. Acceptar Més informació

Condicions

En activar la casella "Accepto les Condicions", l'usuari es considera informat i accepta el AVÍS LEGAL que existeix en aquest lloc web i consenteix expressament a SALUT i SERVEI SCP, perquè li enviï informació per correu electrònic i inclogui i tracti les seves dades de caràcter personal en un fitxer automatitzat inscrit en el Registre General de Protecció de Dades, la finalitat principal és la gestió, administració i manteniment dels serveis prestats i/o contractats, per a l'enviament d'actualitzacions dels serveis i per a l'enviament de formularis d'enquestes.

L'afectat podrà manifestar la seva negativa al tractament de les dades en un termini màxim de trenta dies, entenent-se prestat el consentiment en cas de no pronunciar-se a tal efecte.

Tanmateix, l'informem que pot exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en qualsevol moment i segons la Llei 15/1999 LOPD de forma gratuïta per correu postal a Camí del Sot 5, Bústia 81, Campins 08472 , o mitjançant correu electrònic a info@salutiservei.com juntament amb prova vàlida en dret, com fotocòpia del DNI i indicant en l'assumpte "PROTECCIÓ DE DADES".