Fem servir cookies d'anàlisi i/o de publicitat. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. Acceptar Més informació

Tractaments de depilació amb Làser de Diode Light Sheer

cabecera depilación láser
imágen chica depilación láser

Què és la Depilació Làser?

Avui en dia la depilació amb Làser de Díode Light Sheer és un dels tractaments més demandats per dones i homes. És la tècnica més ràpida i efectiva per a l'eliminació del pèl no desitjat. El làser, produeix un feix de llum amb una longitud d'ona de 800 nm que travessa els diferents teixits sense danyar-los fins arribar al fol·licle pilós i el destrueix.

El Làser Light Sheer aprovat per la FDA (Sanitat Americana) i avalat pels dermatòlegs més prestigiosos del món i per la Universitat de Harvard, tracta tot tipus de fototip de pell. Gràcies a les seves característiques tècniques que combina: Longitud d'Ona, Energia, Duració del Pols i Sistema de Refredament Actiu, pot realitzar diferents tractaments com la depilació permanent o la pseudofoliculitis.

Aquest làser és de moment, el làser més eficaç i segur, del mercat.

Com funciona?

El tractament consisteix en anar passant la punta del làser de cristall de safir refredat a 4º C, sobre la pell de la zona a tractar. L'avantatge d'aquest sistema de refredament actiu "Chilltip" fa que la calor produïda pel làser no arribi a la superfície de la pell, evitant efectes secundaris, ja que refreda abans, durant i després del pols. La llum emesa és absorbida per la melanina continguda en la tija del pèl i es produeix un procés de Fototermolisis Selectiva que impedeix que el fol.licle es torni a regenerar. Com cada fol.licle es troba en una fase diferent de creixement i diferent localització, no tots absorbeixen la mateixa quantitat d'energia, pel que serà necessari repetir el procés diverses vegades. En cada sessió s'aconsegueix l'eliminació d'un 30% aprox. de fol.licles i com a conseqüència la desaparició dels pèls de forma definitiva. Caldrà repetir la sessió als tres mesos i després d'una tercera o quarta sessió haurà desaparegut el pèl.

imágen proceso de depilación láser

Preguntes Freqüents

Com funciona la depilación láser?

És un sistema d'acció tèrmica basat en la Fototermólisis Selectiva. En aquest cas, el pigment del pèl absorbeix la llum, la llum es transforma en calor i s'escalfa a la temperatura adequada destruint el fol.licle i impedint que es torni a regenerar.

Perquè la depilació làser?

La depilació làser és el procediment més eficaç i modern per eliminar el pèl corporal. Es tracta de destruir el fol.licle pilós mitjançant la llum del làser, en el mínim nombre de sessions possibles, sense lesionar l'estructura de la pell i perquè el pèl no torni a sortir. És el mètode depilatori més eficaç, més còmode i permanent.

Qui es pot depilar amb làser?

Qualsevol home o dona, des de la pubertat i per qualsevol zona del cos, excepte zones properes al globus ocular o mucoses. Especialment està indicat a persones que pateixen foliculitis, hirsutisme i hipertricosis, aquests tenen uns beneficis espectaculars.

Com és el tractament?

Consisteix en anar passant el capçal del làser, sobre la pell a tractar, mentre s'emet el pols de llum. La zona ha d'estar rasurada 24h abans i la pell neta. No s'ha de prendre el sol un mes abans del tractament, la zona ha d'estar despigmentada i no es pot prendre el sol fins 15 dies després.

¿Perquè el làser de díode LightSheer i NO un altre?

El làser de díode LightSheer ha demostrat ser el més efectiu en tractaments de depilació. Per la seva longitud d'ona és capaç d'arribar als fol.licles més profunds sense afectar teixits propers. I la seva llum és intensa, monocromàtica, direccional i coherent a diferència de la llum polsada.

Qui realitza el tractament?

Sempre un professional sanitari especialitzat (DUE), que s'encarrega d'optimitzar els resultats. Cal criteri per indicar el procés adequat en cada cas i uns bons mitjans per mantenir un seguiment personalitzat de cada tractament

Quantes sessions són necessàries?

El nombre de sessions depèn de la coloració, de la duresa i del cicle en què es trobi el pèl en cada sessió. El procés sol ser més efectiu amb el pèl en fase de creixement (anàgena). Per aquesta raó, és necessària la realització de més d'una sessió per anar eliminant el pèl. La mitjana de sessions està entre 3 i 6 i es realitzen cada 3 mesos.

És un mètode definitiu?

L'experiència ens ha demostrat que el fol.licle pilós destruït pel làser no torna a produir pèl. Però per la seva naturalesa i per molts factors que influeixen en el seu creixement els resultats poden ser variables. Per tant, el professional és el que guiarà el procés, per obtenir els millors resultats en el mínim nombre possible de sessions.

És dolorós?

Al mateix temps que s'aplica la pulsació del làser, la pell es refrigera pel cristall de safir que està a 4 º C. Això proporciona un efecte anestèsic sobre la pell. En zones més sensibles del cos es pot aplicar anestèsia tòpica, que serà prèviament indicada sota prescripció mèdica.

Quins són els efectes immediats de la depilació làser?

En la majoria dels casos, l'àrea tractada s’envermellirà, i també es produirà una inflamació al voltant de l'arrel de cada pèl. Aquesta situació s'anirà resolent ràpidament després del tractament. Aplicarem àloe vera o una crema tipus after sun, i d'aquesta manera afavorirem la resolució d'aquest procés.