Fem servir cookies d'anàlisi i/o de publicitat. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. Acceptar Més informació

Què és Salut i Servei?

Salut i Servei ofereix serveis de depilació làser i de remodelació i reafirmació facial i corporal en centres mèdics i centres d'estètica, amb una aparatologia d'última generació.

El nostre objectiu, és oferir als clients tractaments personalitzats, efectius i a un preu accessible. Volem atendre en tot moment els vostres dubtes, les vostres reflexions i ser, a prop de vosaltres.

Treballem amb personal altament qualificat, diplomades universitàries, amb una dilatada experiència de més de 10 anys, que permet oferir tractaments garantits.

Sabem que no solament és important el bon tracte que us oferim, sinó que complementem la nostra qualitat, amb la tecnologia més avançada en medicina estètica. Disposem d'equips altament posicionats al mercat i que tenen una bona reputació i fiabilitat, amb resultats contrastats i apostant sempre, per la seguretat i eficàcia dels tractaments.

Els nostres centres col·laboradors, ofereixen un seguiment global de cada servei, amb una estricta supervisió. I Gràcies a la nostra efectivitat i dedicació, comptem amb una àmplia cartera de clients i centres, que no dubten a escollir-nos per posar-se a les nostres mans.